Jumper

Jumper 2008 Mart ayında ülkemizde gösterime girmiş ve sadece 70.000 kişi izlemiş. Atlaya atlaya neredeyse tüm dünyadaki güzellikleri gezen adamın hikayesi. Görsellik olarak iyi bir film. The Oc dizisindeki Summer de oynuyor bu filmde. Eğer filmdeki gibi bir hayat olsaydı benimde bu filmdeki gibi ışınlanma gücüm olsun isterdim. Kıskandım çünkü. Bu arada Jumper 2'de 2011 de gösterime girecekmiş.İmdb puanı 5.9

Filmin detaylı özeti: Mutsuz bir yaşantı süren David Rice, birçoklarının hayatında sadece hayal edebildiği bir güçle büyümüştür. Uzay-zaman dokusu içindeki yırtıkları kullanarak, kendini zihninde canlandırabildiği herhangi bir yere anında ışınlanabilmektedir. Yeteneğini; göz açıp kapayıncaya kadar gezegenin bir tarafından öbür tarafına gidebilmek, duvarların içinden geçebilmek, kilitli banka kasalarına girebilmek gibi birçok işte kullanabilmektedir.
David, kendisi gibi güçleri olan Griffin adındaki hırslı bir gezgin ile karşılaşır ve artık kendisi yalnız bir ucube değil, "jumperlar" ("Sıçrayanlar") denilen bir ırka mensup olduğunu anlar. Ancak, ortaya sıçrayanları ortadan kaldırmaktan başka bir şey düşünmeyen bir grup teçhizatlı insanla mücadele etmek zorunda kalır.(wikipedia)


5 Yorum:

SirEvo dedi ki...

Müthiş bir film olmasa da eğlenceli diyebilirim. :)

Evren - Sahne dedi ki...

Öyle bir gücün olsun ister miydin Evrim? :)

SirEvo dedi ki...

Why not? :D
Kim istemez ki dostum :)

Evren - Sahne dedi ki...

Bende isterdim, ilk gideceğim yer Everest Tepesi olurdu :p

SirEvo dedi ki...

O kadar çok yer var ki gidecek :D

 

Sahne | Scene - Evren ©