Whatever Works - Kim Kiminle Nerede


2009 yapımı Woody Allen filmi Türkiye'de bugün vizyona girdi. Öncelikle filmin türkçe adı yanlış yazılmış, Filmin içinde de bolca geçen repliği ile filmin esas adı  'ne olsa işe yarar'dır. Filmin konusuna değinecek olursak kendini deha olarak nitelendiren Boris'in gece vakti kapısının önünde evden kaçmış Melodie ile karşılaşır ve evine alması için Boris'e yalvarır. Boris evine alır. Kız kendini iyice kaptırır.. Daha sonra kızın annesi gelip bu düzeni bozmaya çalışır, olaylar ve filmdeki tüm karakterlerin yaşadığı ilişkiler tamamen değişir.

Deha Boris karakterini benimsedim. Benim gibi 'gerçekten mi' lafını çok kullanıyor. İmdb puanı 7.3. Ama filmi bana sorarsanız 'eh yani' derim :)

Filmden sahne, filmin sonu...


3 Yorum:

incidestan dedi ki...

sen bütün bu filmleri izliyormusun yaw?

Evren - Sahne dedi ki...

Tabi ki. Öncelikle yeni vizyona girecek ya da girmiş fimlerden yana tercihimi kullanıyorum. Buraya yazdıklarımdan bir tek 'gir kanıma' adlı film bana hitap etmedi. Sonuna kadar izlemedim.

Fragmanını seyredip, konusunu okuyup, film hakkında yapılan yorumları inceledikten sonra izleyip izlememeye karar veriyorum.

Saçma sapan film tercih etmemeye özen gösteriyorum :)

Sorduğun sorunun cevabını detaylı olarak verebildim sanıyorum :)

incidestan dedi ki...

hmm evet detaylı olarak aldım cevabı teşekkür ederim :)

 

Sahne | Scene - Evren ©