Bir Aşkın Bitişi | An Education / Aşk Dersi (2009)

Sahne karelerini net görmek için fotoğrafa tıklayın. Sahneyi yazıda kendimce anlatmaya çalıştım.




Henüz lisede okuyorsun, yetişkin biri gelip hayatına giriyor. O'na vuruluyorsun, üstüne üstlük adamın etkili tavırları ile ailen de bu ilişkiyi destekliyor, herşey senin için güllük güllistanlık. Fakat adamın foyası bir akşam üstü benzin istasyonunda ortaya çıkıyor. Arabasının çekmecesinden rastgele bulduğun mektupta evli olduğunu öğreniyorsun. O sırada ailen de tam arkanda.
O açıklamaya çalışıyor, toparlamaya çalışıyor. Sen eve gidelim diyorsun. Eve varılıyor. Ailen bu durumunuza karışmıyor, problem neyse kendi aranızda çözeceğinizi düşünüp eve giriyorlar.
Sen evinin önünde O'nunla başbaşa kalıyorsun. Yüzüne karşı isyan ediyorsun. O sana eşinden boşanacağını söylüyor. Madem öyle gel bunu aileme söyle diyorsun. O ise çaresiz halde arabasının bajagından içkisini çıkartıyor, kafası karışık halleriyle arabasına biniyor. Sende evine gidip O'nun ailene açıklama yapmasını ümit ediyorsun. Gözlerin dolu dolu beklemektesin. O arabanın içinde içkisini kafasına dikiyor ama bir anda da nasıl oluyorsa gaza basıp kaçıyor. İnandığın, kalbini verdiğin adam senden kaçıyor. Hemde ailenin gözü önünde.
Böyle bir 'Aşk Dersi' kim almak ister? 

5 Yorum:

voodoo dedi ki...

resmen ağzına sıçmış kızın :|

Evren - Sahne dedi ki...

:)) daha kibar yorumlar voodoo :))

Dalgaları Aşmak dedi ki...

yazık kıza yaa :)lisedeki birini etkilemeye çalıyorsa yetişkin biri kesin evlidir zaten :)))))))

sevgiler

Evren - Sahne dedi ki...

:))

voodoo dedi ki...

ben çok kibarım bir kere xD

 

Sahne | Scene - Evren ©