Premonition (2007)




Sandra Bullock seyretmesi keyifli bir oyuncu. Bu filmde ön sezileriyle hareket ediyor ve gerçek ile hayal'in ayırt edilmesiyle geçiyor film. İzlemeyi düşünürseniz gece uykudan önce izlemenizi öneririm. Uykuluk bir film :)

Ekşisözlükte 'tutankhom' adlı yazarın film hakkındaki yorumunu gayet beğendim ve sizlerle de paylaşmak istiyorum.

"bir çok filmde görüyoruz, kader dedğimiz şeyi değiştirmek mümkün değil. tamam bunu anladıktan sonra peki ya kaderinin nasıl olacağını biliyorsan ve elinde bal gibi değiştirme imkanı varsa ve sen yinede armut gibi hatalar yapıyorsan o değişmezlik değil salaklıktan öteye gidemeyen bir durum oluyor. neden : "sargonnas" nicki yazarımızın da değiği gibi "çöpe attığın kağıdı yaksana be kadın". 

ayrıca nedendir bilmiyorum, bizim meşhur seksi erkek julian mcmahon un bu filmde hiç bir sevişme sahnesi yok. allah allah diyorum ne zaman düdükleyecek sandra ablamızı diye bekliyorum ama yok. sen git nip tuck dizisinin süper sevişken erkeği "dr. christian troy" al oynat ama seviştirme. yönetmenlere burdan kafanız mı iyiydi filmi çekerken" diye sormak gerekir. 

filmde ara ara "peter stormare" görüyoruz ama çok fazla değil. olsun adamın ses tonu bile filme ayrı bir hava katıyor, lezizleştiryor. 

yani kısaca ; cast a bakıpta binbir umutla izlenecek bir senaryoya sahip değil. vasat değil ama güzelde değil. arada derede bir yerlerde kalmış, bir kaç yıl sonra kimsenin hatırlamayacağı konumda bulunan bir film. unutulmaz ise bu da oyuncuların popülerliğinden olur bu kadar."

6 Yorum:

Neyin Pesindesin dedi ki...

Oldum olası Sandra Bullock sevmem. The Lake House da biraz öne çıkıyordu o kadar. Diğer filmlerde bence oyunculuğu kötü.

. dedi ki...

Nerelerdesin?
Merak ettim...

Evren - Sahne dedi ki...

Neyin Peşindesin: Aksine Sandra Bullock oyunculuğunu sevenlerdenim :)
Üstelik bu sene The Blind Side filmiyle oscarı aldığında hakkıydı diye düşünmüştüm :)

Zevkler ve renkler meselesi.

Evren - Sahne dedi ki...

EbruliGünce: Uzak kaldım epey, farkındayım. Yine net başındayım ama bloglara bakamıyorum. Film de izleyemiyorum. Ne bileyim. Hayatımın bu devresi böyle geçiyor.

Affola.

. dedi ki...

Hımmm anladımm sanatçı dıkanması yaşıyosuun :D

Tama kötü espriydi farkındayım :)

Oluyor bazen böyle,insanın canı istemiyor hiçbir şey yapmayı,ya da dişe dokunur şeyler yapmayı,geçer umarım bir süre sonra...
Arada ses ver yine de olur mu?

Evren - Sahne dedi ki...

:) Veririm. Teşekkürler.

 

Sahne | Scene - Evren ©