Antichrist (2009)




Film Hakkında Ekşisözlükten Bir Yorum


Film vizyon tarihi 2 Nisan 2010 olarak gösteriliyor. Bu filmi baştan sona izlemedim, Sirevo bu film hakkında yazınca merak edip göz attım. Midemin kaldıramayacağı sahnelere rastladım, o sahneleri bilhassa bloga koymadım. Merak edenlere söyleyeyim penis, vajina ve testere vari sahneler.
        
                                                                    


5 Yorum:

voodoo dedi ki...

Tanrı bizi affetsin xD Jesus loves you xD

Evren - Sahne dedi ki...

:))

Adsız dedi ki...

+18 içerikli sahnelerde ben de çok rahatsız olsam da bu görüntülerin Lars Von Trier'in sinemasına özgü olduğunu bildiğim için fazla takmadım. Baltalamayıp ve koltuktaki tek kişi halim yarim kişiye dönerek devam ettim izlemeye.

Yalnız unutmamak lazim ki yönetmen de bu filmi çekerken ağır bir depresyon içindeydi ve karakter üzerinden kendini de tedavi ediyordu. Hal böyleyken filmin bu kadar rahatsız etmesi kaçınılmaz oldu.

Neyse ki ben de başlangıç sahnesine hayran kaldım.

Adsız dedi ki...

Filmin rahatsız edici hiçbir yanının olmadığını düşünüyorum ayrıca ekşi sözlükten aldığınız yoruma da filmi izleyen biri olarak katılmıyorum. Kadın çocuğuna eziyet etmiyor, ölmesine de göz yummuyor, sadece yaşanan kazada kendisini suçlu buluyor. Zaten bu filmin giriş bölümünde açıkça gösteriliyor. Yönetmenin Tarkovski'ye adadığı bir film 'Antichrist' her bölümüne dikkatli gözlerden kaçmayacak imgeler yerleştirilmiş, içinde muhteşem diyalogları barındıran bir film.

Evren - Sahne dedi ki...

Teşekkürler :)

Bu filmi izlemediğimi belirttim, Sirevo bu film hakkında çok karamsar ve olumsuz yorumlar yapınca filmin sahnelerini merak etmiştim.
O sahneler hakkında görüş belirttim sadece.

Sizin yorumunuz izleyecek olanlara ışık tutacaktır.

Selamlar...

 

Sahne | Scene - Evren ©